Zastopane blagovne znamke

3M

3M

Distribucija 3M pisarniške opreme, potrošnega Materiala in knjižničnih sistemov. V širokem programu izdelkov znanih blagovnih znamk Post-it in Scotch najdete privacy ekranske filtre, Post-it listke, ergonomske izdelke, Scotch lepila in vrsto drugih izdelkov za pisarno in dom. V programu knjižničnih sistemov pa nudimo vse za varovanje in avtomatizacijo gradiva. RFID sistemi za avtomatizacijo izposoje in vračilo gradiva, transportni in sortirni sistemi.

 www.3m.com

Več...
Cisco

CISCO

Pooblaščeni poslovni partner znanega proizvajalca mrežne opreme CISCO, ki ponuja celoten program mrežne opreme.

www.cisco.com

Več...
EloTouch

ELO Touch Solutions

Uradni distributer in serviser monitorjev ELO. Ponujamo monitorje na dotik v velikosti od 17 do 175 cm, All-in-One sisteme, tablice in vgradne monitorje. Elo je najbolša rešitev za POS, interaktivno oglaševanje, konferenčne sobe ali za uporabo v zahtevnih okoljih.

www.elotouch.com

Več...
Ernitec

ERNITEC

Distributer svetovno znanega proizvajalca profesionalnih video nadzornih sistemov in varnostne opreme. Program obsega video matrične sisteme, digitalne videorekorderje, pasivne video oddajnike, kamere, ohišja, nosilce in leče.

www.ernitec.com

Več...
HGST

HGST

Pooblaščeni partner za enterprise rešitve podjetja HGST. Enterprise SSD rešitve (PCIe in SAS) se uporabljajo za pospeševanje aplikacij in baz podatkov, VDI, Big Data, cloud in virtualizacijske infrastrukture. Ponujamo ustrezno programsko opremo za integracijo in upravljanje. Unikatna rešitev je platforma »Active Archive« visoke gostote, ki vsebuje optimizirano programsko opremo in omogoča shranjevanje do 10PB podatkov v eni sami »rack« omari

www.hgst.com

Več...
Hp

HEWLETT PACKARD

Pooblaščeni poslovni partner priznane znamke Hewlett Packard. Prodaja strežnikov, osebnih in prenosnih računalnikov, tiskalnikov in potrošnega materiala.

www.hp.com

Več...
IBM

IBM

IBM Business Partner že od leta 1992. Prodaja in implementacija diskovnih in flash storage sistemov in sistemov za arhiviranje podatkov. Smo pa tudi Ekskluzivni distributer (Diamond distributor) za IBM magnetne medije v Sloveniji in državah bivše Jugoslavije. Program obsega vse vrste medijev (LTO, 3592 Enterprise, RDX ...). Nudimo On-site garancijsko in pogarancijsko servisiranje IBM opreme.

www.ibm.com Več...
Imation

IMATION

Distribucija magnetnih medijev LTO Ultrium, 3592 Enterprise, RDX, SLR, MLR, VXA ter optičnih medijev.

www.imation.com/en-US

Več...
Ironkey

IRONKEY

Distributer proizvodov IRONKEY. Ironkey naprave (USB ključki in Diski) omogočajo, da so vaši podatki varovani z najvišjo stopnjo enkripcije. Ironkey naprave uporabljajo varnostne in vojaške službe po vsem svetu. Enterprise Managment Software omogoča menjavo gesla ali uničenje ključka na daljavo. »Windows To Go« omogoča popolnoma varen zagon operacijskega sistema iz USB ključka.

www.ironkey.com

Več...
Juniper

JUNIPER

Select Partner priznane blagovne znamke JUNIPER NETWORKS. Proizvajalec v svojem portfoliju ponuja visoko zmogljivo omrežno infrastrukturo (»end to end«), ki zagotavlja izjemno inovativno, varno in odzivno okolje za hiter in učinkovit razvoj novih storitev in aplikacij za končne uporabnike. Rešitve, ki jih razvija Juniper obsegajo: usmerjevalniki (serije T in MX), stikala (EX in QFX serije), integrirane varnostne naprave (usmerjevalniki/požarni zidovi) ter druge rešitve s področja varnosti omrežij. Skupni imenovalec pri zagotavljanju zanesljivega in stabilnega delovanja pa je operacijski sistem JUNOS.

www.juniper.net Več...

KEMP

KEMP

Pooblaščeni partner podjetja KEMP Technologies, ki je vodilno na področju naprav za porazdeljevanje prometa – load balancer. Rešitve so namenjene predvsem za srednja in večja podjetja ter ustanove. (Na voljo kot virtual appliance, HW appliance, cloud appliance, bare metal appliance).

www.kemptechnologies.com

Več...
Lenovo

LENOVO

1st Tier Partner in pooblaščeni servis ThinkCentre računalnikov, ThinkStation delovnih postaj, ThinkServer in System X strežnikov, ThinkPad in IdeaPad prenosnikov in tablic, ThinkVision monitorjev, Lenovo računalniških dodatkov in pripadajočo programsko opremo. Nudimo On-site garancijsko in pogarancijsko servisiranje opreme.

www.lenovo.com

Več...
LEXMARK

LEXMARK

Pooblaščeni poslovni partner za znamko Lexmark. Prodaja, najem in servisiranje tiskalnikov, ter prodaja originalnega potrošnega materiala.

www.lexmark.com

Več...
Microsoft

MICROSOFT

Prodaja in implementacija Microsoft programske opreme. S programsko opremo podjetja Microsoft vam omogočamo, da je vaše podjetje bol inovativno, produktivno in se hitreje odziva na tržne priložnosti.

www.microsoft.com

Več...
Nexsan

NEXSAN

Uradni distributer Nexan izdelkov SAN, NAS in hibridnih diskovnih sistemov. Nexan rešitve so idealne za poslovno kritične aplikacije IT, kot so virtualno okolje, rešitev v oblaku, podatkovne baze, videonadzorne sisteme, varnostno kopiranje, obnovitev podatkov in arhiviranje.

www.nexsan.com

Več...
Peerless-AV

Peerless-AV

Ekskluzivni distributer blagovne znamke Peerless-AV za Slovenijo in celotno adriatik regijo. Širok prodajni program zajema nosilce za tablice, monitorje, projektorje in velikoformatne zaslone. Še posebej so poznana stojala in vozički za monitorje, primerni za sejne sobe in predavalnice. Podjetje Peerless-AV ima nosilec za vsak zaslon. Slovi po izjemni kvaliteti z razumnimi cenami.

http://www.peerless-av.com/en-uk/professional

Več...
StorageCraft

StorageCraft

Storage Craft je odlična rešitev za zaščito podatkov (backup and recovery) tako v velikih kot tudi manjših podjetjih. Storage Craft Shadow Protect za Windows™ server (SQL and Exchange), Small Business Server (SBS Premium 2008, 2012), namizni in prenosni računalniki (2000, XP, Vista & Windows 7/8/10). Zelinka d.o.o. je distributer za celotno Adriatic regijo.

www.storagecraft.com/eu

Več...
Tandberg Data
Targus

TARGUS

Ekskluzivni distributer proizvajalca torbic in dodatkov za prenosne računalnike in tablice. Targus ima največji tržni delež med poslovnimi uporabniki in je znan po visoki kvaliteti.

www.targus.com

Več...
TDK

TDK Life on Record

Distribucija TDK slušalk, USB ključkov, spominskih kartic, optičnih medijev in bluetooth zvočnikov.

 www.tdkperformance.com

Več...
Transcend

TRANSCEND

Distribucija spominskih modulov, spominskih kartic, HDD in SSD diskov, ter multimedijskih naprav. Ponujamo kompatibilne spominske module, za novejše in starejše osebne računalnike, prenosnike in ostale naprave.

www.transcend-info.com

Več...
Veeam

VEEAM

Zelinka d.o.o. je Silver Partner programske opreme Veeam - vodilnega ponudnika za varnostno kopiranje in upravljanje z VMware in Hyper-V virtualnimi okolji.

www.veeam.com

Več...